Loading...
Nyheter 2017-07-26T08:48:15+00:00

Gilla och dela oss på Facebook!

Cobotech

Cobotech är specialiserade på kollaborativa robotar, ofta kallade cobots. Vi erbjuder robotintegration med robotar från Universal Robots som huvudprodukt. Vi integrerar robotar och övrig kringutrustning i er produktion och utför i samband med detta riskbedömningar, maskin- och elkonstruktion, robotprogrammering och utbildning. Det finns flera olika möjligheter till samarbeten, vi träffas och diskuterar förutsättningslöst era automationsbehov!
Cobotech
Cobotech2 månader sedan
Cobotech
Cobotech8 månader sedan
Vad är en kollaborativ robot? Hur fungerar säkerheten när människa och robot ska samverka/samexistera? Hur ser vår produktion ut idag och var vill vi vara om 5 år...?

Detta och mycket mer får ni svar på om ni deltar i IUC:s workshop den 29 maj i Kalmar. På plats finns ett flertal kollaborativa robotar som deltagarna själva får genomföra praktiska övningar vid.

Läs mer här:
http://www.iuc-kalmar.se/aktuellt/87-teknikworkshop-29-maj
Cobotech
Cobotech11 månader sedan
I onsdag höll Cobotech ett föredrag om kollaborativa robotar på IUC i Kalmar. Tack till arrangörerna från IUC och Kalmarsund Promotion samt alla deltagarna!
Cobotech
Cobotech1 år sedan
Tack alla ni som besökte Cobotech:s föredrag på Stranda i Ålem. 35 besökare och dubbla pass, roligt att intresset för kollaborativa robotar är så stort!

Missade ni detta tillfälle är ni välkomna till IUC i Kalmar torsdag 14/12 kl 08:00. Anmälan till Linus eller till info@kalmarsundpromotion.se
Cobotech
Cobotech1 år sedan
Sugen på att lära dig mer om kollaborativa robotar? Välkommen till IUC i Kalmar den 14/12 kl 08:00. Anmälan till Linus eller till info@kalmarsundpromotion.se. Väl mött!
Cobotech
Cobotech har delat Universal Robots foto.1 år sedan