Loading...
Nyheter 2017-07-26T08:48:15+00:00

Gilla och dela oss på Facebook!

Cobotech

Cobotech är specialiserade på kollaborativa robotar, ofta kallade cobots. Vi erbjuder robotintegration med robotar från Universal Robots som huvudprodukt. Vi integrerar robotar och övrig kringutrustning i er produktion och utför i samband med detta riskbedömningar, maskin- och elkonstruktion, robotprogrammering och utbildning. Det finns flera olika möjligheter till samarbeten, vi träffas och diskuterar förutsättningslöst era automationsbehov!
Cobotech
Cobotech6 timmar sedan
1+1=3!

Kollaborativ automation kombinerar det bästa av två världar: Robotens outtröttlighet, exakthet och repetitiva arbetssätt kombineras med människans kunskap, erfarenhet och välutvecklade sinnen. Arbeta tillsammans och gör rätt saker!

Universal Robots robotar har +/- 0.03mm repetitionsnoggrannhet och arbetar på ett säkert sätt sida vid sida med människor.
Cobotech
Cobotech5 dagar sedan
400.000 skäl att automatisera!

Häromveckan diskuterade jag och en kund deras projekt med en UR10:a som ska plocka detaljer från ett transportband ner i en helpall. Kunden berättade att roboten kommer att hantera ungefär 400 ton material per år. Detta arbete görs idag manuellt och det är inte svårt att tänka sig hur en upprepande vridande kroppsrörelse sliter på kroppen och i förlängningen orsakar förslitningsskador och sjukskrivningar…

Universal Robots robotar kostar från 200.000:- och dom älskar att upprepa det de gör om och om och om och om igen...
Cobotech
Cobotech7 dagar sedan
Med e-serien gjorde Universal Robots sina kollaborativa robotar ännu bättre. Hör av er så berättar vi mer!
Cobotech
Cobotech3 månader sedan
Cobotech
Cobotech9 månader sedan
Vad är en kollaborativ robot? Hur fungerar säkerheten när människa och robot ska samverka/samexistera? Hur ser vår produktion ut idag och var vill vi vara om 5 år...?

Detta och mycket mer får ni svar på om ni deltar i IUC:s workshop den 29 maj i Kalmar. På plats finns ett flertal kollaborativa robotar som deltagarna själva får genomföra praktiska övningar vid.

Läs mer här:
http://www.iuc-kalmar.se/aktuellt/87-teknikworkshop-29-maj
Cobotech
Cobotech1 år sedan
I onsdag höll Cobotech ett föredrag om kollaborativa robotar på IUC i Kalmar. Tack till arrangörerna från IUC och Kalmarsund Promotion samt alla deltagarna!