Loading...
Nyheter 2019-10-17T08:50:51+01:00

Följ oss gärna även på sociala medier!

 

Cobotech ställer ut på Metal Inspiration Days

Cobotech finns på plats på Edströms och visar CT DUO, en standardlösning för enkel och kostnadseffektiv maskinbetjäning med kollaborativa robotar från Universal Robots. Vi har både en CT DUO 5 och en CT DUO 10 på plats, passa på att se hur enkelt automatiserad maskinbetjäning kan vara! Välkomna att även diskutera just era specifika applikationer t ex hur en UR-robot kan användas inom montering, palletering, gradning mm.

Låter det intressant? Anmäl er till MID i Jönköping 27-28 november, mer information hittar ni här:

https://www.metalinspirationdays.se/sv/

Träffa Cobotech

Igår var vi i Växjö och introducerade Universal Robots kollaborativa robotar för ett gäng automationsintresserade.
Under våren medverkar Cobotech på 5 olika events här i sydöstra sverige, tveka inte att höra av dig om du är intresserad av att komma!
14/3: Växjö
21/3: Hultsfred
26/3: Växjö
4/4: Kalmar
17/4: Nybro

1+1=3!

Kollaborativ automation kombinerar det bästa av två världar: Robotens outtröttlighet, exakthet och repetitiva arbetssätt kombineras med människans kunskap, erfarenhet och välutvecklade sinnen. Arbeta tillsammans och gör rätt saker!

Universal Robots robotar har +/- 0.03mm repetitionsnoggrannhet och arbetar på ett säkert sätt sida vid sida med människor.

400.000 skäl att automatisera!

Häromveckan diskuterade jag och en kund deras projekt med en UR10:a som ska plocka detaljer från ett transportband ner i en helpall. Kunden berättade att roboten kommer att hantera ungefär 400 ton material per år. Detta arbete görs idag manuellt och det är inte svårt att tänka sig hur en upprepande vridande kroppsrörelse sliter på kroppen och i förlängningen orsakar förslitningsskador och sjukskrivningar…

Universal Robots robotar kostar från 200.000:- och dom älskar att upprepa det de gör om och om och om och om igen…